Kit érdemes felkeresni üvegajtó beépítéssel?

Biztosabbra mehet azzal, ha olyan céget keres fel, ami már régóta foglalkozik beltéri ajtók beépítésével. A Szalafa pontosan ezt nyújtja, gyors és pontos minőségi szolgáltatások mellett. A beépíthető tokra felhelyezhető üvegajtók bármelyik otthonban vagy akár irodában megállják helyüket. Ezeket az üvegajtókat mindenképpen ajánljuk pazar kilátással rendelkező otthonokba, hiszen nincsen szebb, mint amikor nyári estéken a vacsora alatt a panorámában gyönyörködünk.


Az üvegajtóknál többféle anyag is kiválasztható. Savazott, valamint gravírozott megoldásokat is kínálnak a Szalafánál az ügyfeleknek. Savazás segítségével különleges mintázatokat lehet elérni, így otthonunk igen egyedivé tehető. A biztonsági üvegajtóknál kétféle technikával készülhetnek el az ajtók. Ragasztott és edzett, így ezeknek az ajtóknak a biztonságossága garantált. Ezen túlmenően a pántok és a zárak terén is nagy a választék.


Ezek természetesen harmonizálnak a zártesttel is. Egyszárnyú üvegajtók, kétszárnyú üvegajtók és toló üvegajtók rendelhetők a termékkínálatból. Utóbbi üvegajtók egy egészen speciális vasalattal rendelkeznek így falban és fal előtt is futhatnak. Ez a vásárlói igénytől függ és természetesen attól, hogy mennyire fontos a helytakarékosság. A kétszárnyú ajtóknál felhelyeznek egy zárnyelv fogadó részt is, csupán ennyiben különbözik egyszárnyú társától.


A Szalafa Kft. több mint 20 éve áll az ügyfelek rendelkezésére, ha ajtókról van szó. Kellő hozzáértéssel, szakmai tapasztalattal rendelkeznek a munkatársak. A cég folyamatosan fejleszti a termékeket és diktálja a hazai ajtódivatot. Számtalan új modellel rukkoltak elő az elmúlt évek során is és a legújabb modellek folyamatosan tűnnek fel a termékpalettában. Hazai és külföldi gyártók is a Szalafa termékeit másolják, így bizton állíthatjuk, hogy élvonalbeli gyártó cégről van szó.


Az üvegajtók mellett, kétszárnyú beltéri ajtókat, egyszárnyú ajtókat, boltíves ajtókat és Altholz nyílászárókat is értékesítenek. Bemutatótermük Budapesten, Nagykanizsán, Szombathelyen, Győrben, Veszprémben, valamint Szeged is várja az ügyfeleket. Mára már számos viszonteladó partnerrel rendelkeznek és a partnerek száma évről évre nő, hiszen a minőségi termékek értékesítése minden vállalkozás számára fontos.